Verenigingsartikelen

Verkoop verenigingspolo’s en jacks

Jullie hebben onze nieuw verenigingspolo’s al kunnen bewonderen tijdens de  Nationale Veteranendag 2022 vanaf heden zijn deze ook te bestellen de maten die leverbaar zijn, zijn M, L, XL en XXL kosten €18,50 incl. verzendkosten.

Ook verkrijgbaar onze verenigingsjacks, kosten €37,50 incl. verzendkosten. Wanneer u de polo en jack tegelijk besteld zijn de kosten samen € 50,00 incl. verzendkosten Deze bedragen gelden alleen voor verzending in NL, buitenlandse verzendkosten zijn afhankelijk van de bestemming). Je krijgt dit polo cq. jack thuis gestuurd door het bedrag over te maken naar het rekeningnummer van onze vereniging.

IBAN: NL85INGB0004334778 t.n.v. Vereniging Cambodja-veteranen. (plaats Nibbixwoud)

  •  

 
Na het verzenden zal u automatisch terugkeren naar de bestelpagina, als de betaling is bijgeschreven zal de polo z.s.m. worden verstuurd naar het opgegeven adres.
Mocht u problemen ondervinden met het invullen van dit formulier op een tablet of smartphone, probeer het dan op een PC.
Met de door u aan de website verstrekte persoonsgegevens zal zorgvuldig worden omgegaan. Uw persoonsgegevens zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld en staan alleen ter beschikking aan de bestuursleden van de vereniging.